Går du tankarna att sälja din bil?
Hos TrendBil erbjuder vi en smidig affär.

Värdering

Allt börjar med en värdering som utföras av en inköpare och är baserad på dagens bilmarknad, förutom marknaden så tittar vi även på följande.
- Bilens Ålder och Miltal
- Skicket
- Utrustning
- Eventuella skador
- Servicehistorik.
Vår värdering är inte bindande.

Digitala avtal

Med hjälp av våra digitala avtal via Scrive som är en trygghet för både köpare och säljare så kan affären göras precis där du önskar. När vi har ett avtal påskrivet så går vi vidare till betalning.

Vi hämtar din bil

Vi tar oss ut till er för att ta en titt på bilen och provkörning. Du behöver inte åka till och utan hela affären kan göras upp där ni vill. Har vi ingen möjlighet att ta oss ut till er eller känner att det inte behövs så gör vi klart affären via videosamtal och bokar upphämtning via transportbolag. Detta är genomförbart för oss eftersom alla våra avtal är direkta och digitala.

Direktbetalning

Vi har direktbetalning och du ser pengarna på kontot innan du lämnar ifrån dig bilen.

Omgående ägarbyte

Vi ordnar med ägarbyte och ni får alltid en kopia på det. Eventuella billån eller leasing betalar vi och mellanskillnad går till er. Har ni ingen finansiering i dagens läge så får ni alla pengar in på ert konto. Allt framgår i ett köpeavtal. Er befintliga försäkring avslutas i samband med ägarebytet och ni behöver inte göra något.

Besöksadress

Trendbil Sverige AB
Rinnavägen 10
517 33 Bollebygd

Öppettider

Mån – Fre: 10:00 – 18:00
Lördag: 11:00 – 15:00
Söndag: STÄNGT

Kontakta Oss

Telefon: 010 214 64 90
Mail: kontakt@trendbil.se