TrendBil AB

Vi lever inte på en affär.

Att lyssna för att förstå och inte bara för att ge ett svar. Att förstå vikten av att affärer inte handlar om Engångstransaktioner, istället skapa långsiktiga och återkommande affärer. Istället för att avsluta affärer så inleder vi dem. Det var så fyra dåvarande vänner och kollegor från bilbranschen blev tre och därmed grundades TrendBil. Det moderna sättet att göra affärer på!

Vi lägger tid på att lära känna våra kunder för att bemöta behoven. Med vårt trendiga arbetssätt & syn på affärer tillsammans med digitala verktyg så kan vi göra affärer vart man än befinner sig i världen och fortfarande skapa samt behålla det absolut viktigaste, relationen!

Alla våra bilar är testade av en oberoende 3:e part och självklart ingår det en varudeklaration. Vår kund ska alltid känna sig trygg i affären och mötet med oss samt med sin nya bil.

Hos oss kan du enkelt finansiera din bil. Behöver du låna till kontantinsatsen så hjälper vi till med det också. Vi arbetar med flera olika banker för att på bästa sätt kunna skräddarsy er finansiering.

TrendBil erbjuder även extratjänster såsom hemleverans, försäljningsuppdrag, trygghetsavtal/förlängda garantier upp till 36 månader.

Tack vare vårt samarbete med Folksam, Trygg-Hansa & Länsförsäkringar så rullar ni alltid ut försäkrade.

Välkomna till oss!