Bilfinansiering

Trendbil samarbetar med DNB Finans, Ecster samt MoneyGo. Genom dessa samarbeten kan vi erbjuda marknadens bästa finansieringsalternativ till en attraktiv ränta.

Utöver en bra räntesats kan vi till våra finansieringskunder erbjuda finansiering av kontantinsats.

Hos oss kan du få allt på en samlad faktura. Köper du en bil och väljer att köpa till vinterhjul, montera dragkrok eller motor & kupévärmare så går det att få allt på en samlingsfaktura. Du betalar enbart 20% kontantinsats precis som vanligt.

Bilförsäkring & Bilgaranti

Bilförsäkring är ett måste och självklart ska inte du behöva tänka på dig när du köper en bil av oss.
 
I samarbete med Folksam, Trygg-Hansa och Länsförsäkringar så kan vi erbjuda förmånliga försäkringar. Vi berättar gärna mer om dem i samband med ditt bilköp. Självklart för dig som företagskund också.
 

Vi lämnar garantier på samtliga av våra bilar så länge dem inte är modifierade och avviker från original. Det går även att utöka garantin via Autoconcept, tryck på knappen nedan för mer information.

Våra garantier som ingår:

  • Sex månader, dock högst 10 000 km för bilar som vid leveransen är högst tre år (36 månader) gamla och gått högst 50 000 km.
  • Tre månader, dock högst 5 000km för bilar som vid leveransen är mer än tre år (36 månader) dock högst sex år (72 månader) gamla och gått högst 100 000 km.
  • För övriga bilar lämnar vi Trafiksäkerhetsgaranti. Bilens ålder räknas från dagen för den första registreringen, dvs när bilen togs i trafik. Läs mer om trafiksäkerhetsgaranti nedan.